De siste dagene (karolinems)

De siste dageneHeisann! 

De siste dagene har vært relativt late, men ettersom jeg fortsatt har ferie i noen dager til så syns jeg det er helt greit. På tirsdag tok vi en tur downtown, til tross for 15 minusgrader. Jeg hadde med kamera i håp om å ta litt bilder, men det ble ikke annet enn to mobilbilder fra jeg trodde fingrene mine skulle dette av når jeg tok av vottene. 
De to siste dagene har vi ikke gjort så mye, jeg har catchet opp med venner som har kommet tilbake hit etter ferien, og igår dro vi faktisk for å trene litt. Kjenner jeg er i dårlig form, så så fort ferien er over er det 100% skjerpings på mat og trening.

Ikveld tror jeg planen er å dra på Garcias, en restaurant med meksikansk mat og gode drinker. Etter det skal Paige og jeg dra ut med noen andre venner, jeg gleder meg til å se de igjen, og ikke minst dra ut igjen i Chicago.


 • 15.01.2016 kl.20:17
  Så fine bilder! Har så utrolig lyst å reise der :)
  15.01.2016 kl.20:23
  Så fine bilder! Det høres ut som du har hatt noen koselige og sosiale dager :-)

  Akkurat nå har jeg faktisk en konkurranse gående på bloggen min der jeg gir bort en splitter ny 2XU kompresjonstights til en heldig mann eller dame! Ta gjerne turen innom hvis du ønsker å delta på konkurransen :-)

  Ha en fortsatt fin fredag!
  15.01.2016 kl.20:41
  Så kult at du bor i Boston! Vil gjerne lese mer om studiet du går, høres spennende ut :)
  15.01.2016 kl.20:54
  Herlig <3
  15.01.2016 kl.22:26
  Pene bilder du tok i hvertfall ^^

  og kjekt å dra ut med venner. Kos deg med det, og ha en fin kveld <3
  17.01.2016 kl.13:24
  Brrr såå kaldt! Men kan tro det var veldig koselig allikevel :D


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits