On my wishlist (karolinems)

On my wishlistJeg er lei av vinter allerede, så jeg har begynt å se framover mot våren. Jeg er ikke noe fan av vinterjakker og luer, og jeg gleder meg veldig til jeg kan pakke vekk parkasen min . Imens pakker jeg meg godt inn i vinterklær, og drømmer om vår og vårjakker. Bortsett fra en grønn vårjakke og en regnjakke, så har jeg ikke så mange andre jakker til våren. I år vil jeg invistere i en fin trench coat slik at jeg har en litt finere vårjakke når det trengs, et av nyttårsforsettene mine er jo tross alt å kle meg finere. I tillegg kjøpte jeg jo noen fine boots rett etter thanksgiving som jeg tror kommer til å gå veldig fint med den.


Jeg siklet på en slik jakke i grønn forrige høst, men jeg kjøpte den ikke. Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg vil ha beige eller grønn, men får vel se litt hva jeg finner til en god pris også. Nå skal jeg fortsette å drømme om vår og varmere vær, mens snøen daler ned utenfor og termometeret viser -10, huff. 


 • 12.01.2016 kl.08:41
  Trench coat er så fint! Jeg har en i beige, men ønsker meg en i grønn denne våren :)
  12.01.2016 kl.08:51
  Så mye fint! :-) Haha, måtte le litt av nyttårsforsettet ditt (in a good way, altså) Det er nemlig ett av mine også!! :-) Jeg går stort sett rundt i kjedelige jeans, hvit el svart t-skjorte og sneakers når jeg ikke har på meg treningsklær ;-) Ha en fin tirsdag :-)
  12.01.2016 kl.10:29
  Så pene vårjakker! liker bedre sånne jeg og. Men likevel elsker jeg faux fur jakken min ;3
  15.01.2016 kl.20:39
  Både beige og grønt er fint! Jeg ville gått for beige :D


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits