Bridgewater State University (karolinems)

Bridgewater State UniversityHei! 

Snart fredag, og for meg betyr det en flytur til Chicago, iih! Idag har vært en nokså effektiv dag faktisk, våknet av meg selv klokken 6, noe som er 5-6 timer tidligere enn jeg har stått opp nå i ferien. Etter en dusj og litt jobbing kjørte jeg til Bridgewater for å være med på advising workshop. Der fikk vi hjelp av advisorer til å lage timeplanen min, og nå er jeg klar til skolestart. Jeg hadde håpt at jeg bare kunne hatt klasser på tirsdager og torsdager slik at jeg har langhelg hver helg, men det gikk desverre ikke. Istedenfor har jeg bare klasser mandager, onsdagers og fredager, så har jeg hvertfall to dager fri til å gjøre lekser og sånt. Jeg var også innom bookstore for å kjøpe notatbøker osv, og nå har jeg alt jeg trenger til skolestart nesten.På vei til Bridgewater stoppet jeg med dette fine vannet idag. Kjører ofte forbi der på vei til toget, men har aldri stoppet for å ta bilder eller noe før idag. 


Meet Charlie. Jeg har blitt veldig amerikansk, og nå har jeg døpt bilen min. Denne herligheten skal være min i to år framover, wopwop. 

Nå skal jeg pakke ferdig til Chicago også bare slappe av resten av kvelden. Har en følelse av at jeg kommer til å bli veldig trøtt snart, ettersom jeg sto opp klokken 6. 


 • 08.01.2016 kl.00:38
  kjempe fine bilder! :) Kos deg masse i Chicago
  08.01.2016 kl.16:23
  Flotte bilder :)
  08.01.2016 kl.16:42
  Kos deg :)


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits