Voksenpoeng (karolinems)

VoksenpoengGjett hva?? Jeg er nå eier av en bil jeg kan kalle bare min. Tidligere idag kjørte Bodil og jeg til Chevrolet i Braintree, og egentlig hadde vi ikke trodd at vi kom til å få bilen med oss hjem idag, men der tok vi feil. Når alt papirarbeidet osv var gjort så sa de at de trengte et par timer før den var klar, så vi dro å spiste og gikk litt rundt i butikker før vi dro tilbake å hentet bilen. På veien hjem stoppet jeg på IKEA for å kjøpe lys til rommet og litt sjokolade, nå begynner rommet mitt å bli ferdig, eneste jeg venter på er et tapestry som jeg kjøpte på eBay igår. 


Denne fine koppen fikk jeg i julestrømpen min, er stor fan av den allerede og jeg drikker alltid smoothies ifra den
Så snart jeg har drukket opp smoothien min tenkte jeg å prøve å sove. Imorgen må jeg kanskje en tur på Bridgewater for å få hjelp med noe med timeplanen min, jeg reiser nemlig til Chicago på fredag allerede og vil helst ha alt klart til det. 


 • 07.01.2016 kl.20:11
  Så koselig med slik smoothie krus <3


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits