Spontantur til Chicago (karolinems)

Spontantur til ChicagoHei dere! 

Jeg er fortsatt oppe i Boston etter å ha feiret nyttårsaften her, men reiser tilbake til Mattapoisett imorgen. Først må jeg gå innom skolen for å hente noen papirer som må leveres til Bridgewater, også drar jeg hjem igjen i noen dager.

Igår bestemte jeg meg plutselig for å dra til Chicago. Ettersom jeg ikke kan dra til Norge pga av noe visumgreier, og jeg er litt gal av å være i samme by så lenge (sånn er det når man er veldig reisevandt), så ringte jeg roomien min i Chicago og spurte om hun ville ha besøk. Selv om Boston helt klart er favorittbyen min og jeg angrer ikke et sekund på at jeg flyttet, så er det alltid koselig å dra tilbake til Chicago for å besøke venner. Så på fredag sitter jeg meg på flyet og blir der i hele 9 dager, jeg gleder meg så mye til å treffe vennene mine igjen! 
Skal bli deilig med en ukes ferie før skolen begynner. Nå er jeg faktisk så skolemotivert at jeg har lyst at skolen bare skal begynne igjen nå, men det gjør den desverre ikke.  • 04.01.2016 kl.13:16
  Så heldig :)

  Tonje

  04.01.2016 kl.22:46
  hhaaa du kan gjør skolearbeidet mitt :DDDDDD
  04.01.2016 kl.22:53
  Åh, det så utrolig fint ut! Du får kose deg masse når du reiser ned! :)

  Jeg har forresten en giveaway på bloggen min akkurat nå hvor du kan vinne en valgfri bikini fra todiefor.com (elsker de!!). Gjerne sjekk det ut, hvis du har lyst til å være med:) Mente ikke å reklamere/mase altså, så beklager for det!
  05.01.2016 kl.00:45
  Tonje: haha, give it to me!


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits