Girls night out (karolinems)

Girls night outGod morgen, eller kanskje god formiddag snart! 

Igår var planen egentlig å sitte hjemme å gjøre lekser hele kvelden. Denne uken har jeg nemlig first draft på researchpaperen min og en spanskprøve på onsdag og en annen innlevering på fredag, men da Bri sendte melding og sa hun følte veldig for å komme seg ut av leiligheten så var jeg ikke så vanskelig å overtale. Selv om jeg egentlig har veldig lite penger og bør priotiere andre ting, så syns jeg også det er viktig å gå ut og ha det kjekt med venner en gang i blant. Heldigvis ville Bri spare penger også, så vi tok t-banen inn istedenfor taxi, og vi dro så tidlig at vi slapp av å betale for å komme inn dit vi dro først. 

Vi dro på to forskjellige barer, og på den andre baren kom en kompis av Bri og møtte oss. Jeg hadde det utrolig kjekt selv om det bare var oss 3, jeg var såå sliten etter å ha danset hele kvelden at så fort jeg kom tilbake til Bri sin leilighet sluktnet jeg på sengen hennes. På vei hjem idag stoppet jeg på Dunkin for å kjøpe meg en svær iskaffe, og nå håper jeg virkelig at adhd medisinen min og kaffen sanrt begynner å hjelpe slik at jeg kan få gjort litt skolearbeid. Jeg vurderte å lage risengrynsgrøt til frokost idag, men jeg tror jeg venter med det til tirsdag. Da tenkte jeg å lage grøt og se på blåfjell, og selfølgelig åpne første gave i adventskalenderen min. Når det kommer til jul så kommer jeg alltid til å oppføre meg som en 10 åring, julen må være min absolutt favoritthøytid.  • 29.11.2015 kl.19:11
  Så koselig!! Lykke til med skolearbeid fine deg <3


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits