Campus tour (karolinems)

Campus tourHei dere! 

Idag dro jeg til Bridgewater State University sammen med Bodil, faren til Bodil og Peter. Jeg hadde nemlig meldt oss på campus tour, og jeg spurte om Peter og faren til Bodil ville være med og se siden det er der Haakon går nå. Jeg har vært der en gang før med Haakon når UMass spilte de i tennis, men det var på en helligdag, så det meste var stengt og det var veldig få studenter der. Jeg liker skolen veldig godt, så jeg håper virkelig jeg kommer inn! I tillegg stoppet vi på Marylou's igjen og kjøpte iskaffe etterpå, jeg kommer til å bli fattig av å gå det for å si det sånn, bedre iskaffe skal man leite lenge etterpå.


Resten av dagen har jeg jobbet med lekser, jeg har annotated bibiolography som skal leveres imorgen, og det mye vanskeligere enn jeg hadde trodd. Tok meg nettopp en liten pause og lagde muffins, innså etter og ha lest samme artikkel 4 ganger uten å fått med meg hovedpoenget at det var på tide å gi hjernen en pause og gjøre noe annet istedenfor. Nå lukter det nystekte muffins på hele kjøkkenet, og så fort de er ute av ovnen skal jeg sitte meg ned for å fortsette med leksene.Nå er det bare to dager til thanksgiving, jeg tror thanksgiving må være min favoritt "ferie" i USA, kanskje fordi jeg elsker kalkun så mye? Gjett om jeg gleder meg til å stappe i meg kalkun, waldorfsalat og masse godt tilbehør, hehehe. 


 • 25.11.2015 kl.08:49
  Fin campus! Og tror jeg må lage meg muffins snart :-) send litt stuffing og kalkun over til meg, savner thanksgiving <3


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits