Late night adventures (karolinems)

Late night adventuresHei dere! 

Igår etter skolen dro jeg til Mattapoisett slik at jeg fikk sett teaterstykket Adam var med i, må helt ærlig innrømme at jeg ble veldig imponert. Teater har aldri vært noe greie for meg, men jeg drar fordi Adam vil at jeg skal komme å se det, og i stykket igår hadde han en ganske stor rolle. Det var faktisk ganske interessant og kult å se, og jeg er overrasket over at en gjeng med 16 og 17 åringer kan gjøre en så god jobb. Jeg fikk også klippet meg idag siden jeg var i Mattapoisett, og jeg er såååå fornøyd. Bodil og jeg tok noen bilder etterpå, så så fort jeg får de så skal jeg legge de ut her selvfølgelig. En ting er sikkert og det er at jeg både føler og ser mye mer voksen ut.

Men over til overskriften, planen var egentlig å dra ut idag, men da vennene mine ville dra en plass hvor man måtte betale 190 kr for å komme inn, så ombestemte jeg meg. Har aldri skjønt meg på folk som gidder å betale så mye for å komme inn på en nattklubb eller bar, er jo bedre å gå litt billigere steder også heller bruke pengene på en drink. Istedenfor fikk jeg med meg Alex til å dra inn til byen med meg. Vi stoppet på "Finale" for å kjøpe dessert, egentlig skulle vi sitte der å spise, men vi kom rett før vi strengte så vi kunne bare kjøpe og ta med maten. Selv om vinteren nærmer seg så gikk vi ned til Fenuil Hall og satt oss ned der å spiste desserten vår. Fenuil hall var utrolig fint pyntet med julelys og det var skikkelig fint. Etter å ha spist desserten vår og bare gått litt rundt å sett, så dro vi hjem igjen.

Nå skal jeg straks legge vekk dataen, innså nettopp at klokken snart er 3 og at det kanskje er på tide å sove. Imorgen er planen å rydde rommet, for det har jeg ikke gjort på en stund, også skal jeg gjøre leksene til mandag og øve litt til en prøve jeg har. Allerede på mandag igjen drar jeg tilbake til Mattapoisett for å være der en uke nesten. Det er nemlig thanksgiving, noe jeg selvfølgelig gleder meg veldig til, så vi har fri på skolen torsdag og fredag. 
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits