Harvard sq (karolinems)

Harvard sqHei dere! 

Jeg kan ikke tro at det snart er Desember, føler jeg nettopp var hjemme i Norge. Etter alle timene mine idag dro jeg til Harvard Museum of Natural History, jeg har nemlig en innlevering i ene klassen min hvor vi måtte dra dit for å se på forskjellige ting. Etter jeg hadde vært dit dro jeg hjem for å gjøre ferdig leksene mine, jeg merker jeg har så utrolig mye mer tid nå som sesongen er over, og jeg kan faktisk gjøre leksene tidligere enn kvelden før. Nå er jeg ferdig med alle leksene til imorgen og fredag, og jeg kan slappe av og se netflix med god samvittighet. 
Imorgen drar jeg muligens ut en liten tur siden jeg ikke har noe lekser jeg må gjøre, og på fredag drar jeg til Mattapoisett for å se teaterstykket som Adam er med i. Jeg skal også klippe håret mitt på lørdag, så det blir spennende å se hva jeg ender opp med. 


 • Tonje

  19.11.2015 kl.23:28
  -> BOB! <-


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits