It's time for a change (karolinems)

It's time for a changeHei dere! 

Igår spilte vi første runde i regionals, det endte desverre i tap og derfor vår siste kamp for i år. For meg betyr også dette slutten på min volleyballkarriere på UMass Boston, og mest sannsynligvis også for noen år frem til jeg får operert skulderen min slik at den fungerer igjen. 

Men over til noe annet, nå som sesongen er over har jeg bestemt meg for å få en skikkelig hårklipp. Sist jeg var hos frisøren å klippet meg er over to år siden, og siden det har jeg bare hatt venninner som har stusset håret mitt litt av og til. Det er overraskende ikke særlig slitt, men det har ingen form, og er umulig å gjøre fint uansett hvor mye jeg prøver å style det. I tillegg kommer det til å gå mye fortere å fikse, og det kommer ikke tid å være så irriterende når jeg har skjerf på. 


alle bilder fra weheartit

Jeg farget nettopp håret rødt igjen, men nå vurderer jeg å farge det brunt igjen neste gang jeg farger det. Syns det var utrolig fint med brunt hår når det var så kort. Kommer til å bli utrolig deilig å slippe å bruke så mye tid på å fikse det, og jeg tror det kommer til å se mye bedre ut enn slik det er nå :) 

Det kommer til å bli utrolig rart å ikke å volleyball hver dag, husker når vi sluttet sesongen på North Park så var jeg sååå glad for å være ferdig, men nå syns jeg det var skikkelig trist. Uansett skal det bli godt å ha litt frihet igjen, og jeg har planer om å begynne å gå på yogatimer om jeg skulle ha litt ekstra fritid etter leksene er gjort. 
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits