Trident Book Café (karolinems)

Trident Book CaféHei dere! 

Lenge siden sist, jeg har hatt litt problemer med å få bilder over på dataen etter jeg oppdaterte den, så ettersom jeg ikke har så mye tid til å oppdatere så har jeg rett og slett ikke hatt tid fordi det har tatt for mye tid å overføre bilder osv. 

Siden sist har mye skjedd. På lørdag vant vi conference tournament, så på fredag spiller vi første runde i regionals. Vi var så heldige at vi kom i samme pulje som MIT, som ligger i Boston, så vi slapp å reise så tidlig. Selv om vi spiller mindre enn 30 min unna skolen vår så vil trenerne våres at vi skal bo på hotell, så imorgen etter folk er ferdig med timene, drar vi til MIT for å trene, også rett til hotellet etterpå. Idag var det Veterans Day, så vi hadde tidlig trening siden det ikke var noe skole. Hver eneste gang jeg får muligheten drar jeg downtown for å gjøre noe, merker jeg blir skikkelig urolig av å bare være i leiligheten og på skolen hele tiden. Jeg har gått forbi en plass downtown sååå mange ganger som er en café og bokbutikk, så jeg bestemte meg for å ta med pc'en og litt lekser også sitte meg ned der for å gjøre lekser. Etter jeg hadde spist litt og gjort ferdig de viktigste leksene så gikk jeg litt rundt i butikken og de hadde all slags kule bøker. Tror jeg gikk rundt i nesten 30 minutter å bare så på alle de forskjellige bøkene de hadde. De hadde også utrolig mange glutenfrie kokebøker, så kanskje jeg må gå å kjøpe meg en snart. 

Nå skal jeg prøve å rydde ferdig rommet mitt og pakke baggen min slik at Alex kan ta den med på skolen imorgen siden hun kjører. Jeg har ikke skole imorgen ettersom vi ikke har lab, så jeg tenkte å sove litt lengre og lage en god frokost før jeg drar på skolen å gjør litt lekser før vi må dra. 
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits