Little East Conference Winners (karolinems)

Little East Conference WinnersHei dere! 

Endelig er november her, bare 1 måned igjen til adventstiden begynner. Desember må være min absolutt favorittmåned, jeg elsker alt som har med julen og advent å gjøre. I tillegg er jeg fortsatt så heldig at jeg får pakkekalender av foreldrene mine, så gleder meg også til å kunne åpne de. 

Men over til noe annet, igår spilte vi siste conference game, og for å holde oss på første plass og vinne serien måtte vi vinne. Laget vi spilte mot er laget som slo de ut ifjor i turneringen, så vi var vedig revansjelystne. Etter en deilig seier kunne vi si oss fornøyd med serievinnere, og dette gjorde også at vi slapp å spille første runde i sluttspillet. Serien her er helt annerledes enn i Norge siden det er så mange lag her. Vi spiller på nytt på torsdag, og fra nå av er det vinn eller forsvinn. Vinner vi torsdag og lørdag, så er vi videre til Regionals, hvor vi møter vinnerene fra de forskjellige conferencene i New England. Går vi videre derfra går vi til Nationals og er blant de 8 beste D3 skolene i landet.Igår var det også halloween, noe som er en stor greie her. Ettersom vi vant igår og ikke spiller igjen før torsdag, så fikk vi treningfri på mandag og kunne derfor dra ut og drikke.  Ettersom jeg ikke planla før på torsdag at jeg ville kle meg ut, så hadde jeg ikke så mange kostymer å velge mellom, så kledde meg derfor ut som Miley Cyrus fordi det var et enkelt kostyme å lage av det jeg hadde fra før av. Angret idag da jeg våknet med puten full av glitter som jeg hadde sprayet i håret, så nå skal jeg straks vaske hele leiligheten for glitter før jeg sitter meg ned å gjøre lekser resten av dagen.


fine roommaten min ♥

 
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits