Endelig internett hjemme (karolinems)

Endelig internett hjemmeHei dere! 

Good news, hvertfall for meg. Etter to måneder her uten internett i leiligheten har de endelig klart å fikse det, og jeg kan nå gjøre lekser hjemme uten å bruke mobilnettet. Håper også at dette betyr bedre oppdatering, men helt ærlig er det ikke så mye spennende å oppdatere om for tiden. Vi nærmer oss slutten av sesongen, og midterms, så jeg blir bare mer og mer opptatt med skole. Jeg gleder meg sånn til sesongen er over nå, kan ikke huske sist jeg var hjemme i leiligheten før klokken 6. 

Tok dette bildet på vei til skolen idag, høsten har endelig kommet til Boston og jeg elsker det! 

Nå sitter jeg på rommet mitt og spiser norsk godteri (takk mamma og Bodil), mens jeg øver til spanskprøven jeg har imorgen. Jeg bør egentlig rydde rommet, så får prøve å øve i en times tid også rydde etter det. Har også en quiz i intro to theatre, men heldigvis er det åpen bok, så må bare se gjennom powerpointene sånn at jeg har litt kontroll på hvor ting står. I helgen er det parents weekend og hjemmeturnering, wish us good luck! 
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits