I need a break from life (karolinems)

I need a break from lifeHei dere! 

Lenge siden sist, men med 5 timer skole, 3 timer trening og mange timer lekser hver dag så blir desverre bloggen sisteprioritert. Ikke det at jeg har så mye å blogge om heller, ettersom alt av sosialt og spennende liv ikke eksisterer for tiden. Endelig frihelg fra volleyball igjen, og planen var å bli i Boston for å gå ut med vennene mine, siden dette er den ene helgen vi får drikke på en stund. Jeg merker desverre etter denne ekstremt slitsomme uken at jeg virkelig trengte å komme meg vekk, så jeg hoppet på toget til Mattapoisett for å tilbringe helgen her. Jeg har virkelig funnet en plass som er som terapi for både kropp og sjel for meg. Selv om veldig gjerne skulle vært på en nattklubb i Boston med vennene mine, så kjenner jeg veldig godt at dette var det jeg virkelig trengte. Jeg merker veldig godt at jeg har litt for mye ting å tenkte på for tiden. Kostholdet blir dårligere, jeg sover dårligere, jeg orker ikke sminke meg eller kle meg fint, jeg bryr meg ikke lengre hva jeg går med så lenge det er rent og komfortabelt å gå med. "Heldigvis" er det bare noen uker igjen med volleyball nå, og selv om jeg elsker sporten så kjenner jeg at jeg virkelig trenger en pause hvor jeg kan få orden på livet igjen. Å bare spise en yoghurt med litt musli og masse godteri fra man står opp til etter 6 på kvelden er ikke bra.

Jeg skulle så veldig gjerne kunne satt meg ned på en Starbucks med en kopp te og et magasin for å slappe av, men uansett hva jeg gjør så tenker jeg på alt jeg har å gjøre. Kan ikke huske sist jeg spiste et måltid uten å gjøre lekser samtidig. Etter nesten 6 timer i strekk med lekser skal jeg straks finne sengen, imorgen venter en ny dag med lekser. 
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits