Turist i egen by (karolinems)

Turist i egen byHei dere!

Idag var siste dag i Chicago før vi hopper på flyet klokken 7 imorgen tidlig tilbake til Boston. Etter kampene dro vi tilbake til hotellet for å dusje også være litt turister. Følte meg litt som turist i egen by ettersom jeg har bodd her i 2 år og kjenner byen ganske godt, så jeg ble mer guide enn turist. Vi gikk ned til The Bean, eller Bønna som jeg liker å kalle den, også dro vi på Rock Bottom for å spise middag. På vei tilbake fra Bønna var treneren vår så snill og lot oss stoppe på Garrett Popcorn shops. Det er en butikk som selger popkorn med forskjellig smak, som karamell, smør, ost osv. Jeg elsker den butikken, så kjøpte med meg en stor pose med karamellpopkorn hjem.


Hotel room view 6.32 amLitt mørkt bilde, men ikke lett å ta bilde i sterkt lyst med mobilkamera. Dette er Alex, en av jentene jeg bor med i år.
Nå skal jeg straks legge meg i håp om at jeg får sovd noen timer før vi må opp igjen. På mandag er det Labor Day, så siste dag med frihet før helvete begynner (altså skole), jeg har planer om å nyte dagen til det fulle og har små planer om å kanskje dra på Red Soxs kamp.
 • Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits