long time, no see (karolinems)

long time, no seeHei dere!

Det ble visst en ukes ufrivillig bloggstopp da 7 timer trening hver dag og en leilighet uten internett ikke var den beste kombinasjonen. Vi er 3 dager inn i pre-season, og det kjennes veldig godt på kroppen. Er ikke bare bare å trene 1 time kondisjon, 1 time styrke og 5 timer volleyball tilsammen på en dag etter nesten en måned uten trening pga punktert lunge. Idag er første fridag på 5 dager uten noe trening, og jeg merker at det var veldig nødvendig med en pause for kroppen. Jeg gleder meg virkelig til denne sesongen, og jeg har såååå lyst å dra til Nationals og vinne hele greien. Idag etter jeg var ferdig med å jobbe concessions tok jeg toget ned til Mattapoisett for å besøke min amerikanske familie. Er utrolig kjekt å være tilbake her, og ikke minst dra på Red Robin og spise litt skikkelig amerikansk mat. 
Imorgen kjører Bodil meg tilbake til Boston også skal vi innom Ikea på veien for å kjøpe et skrivebord og kanskje noen småting til rommet. Har egentlig det meste jeg trenger nå, også har jeg fått en kommode til å ha klær i av Bodil og de som har jeg brukt dagen på idag til å male hvit. Hele neste uke fortsetter vi med pre-season, også har vi treningskamp og sesongs første kamp uken etter før vi hopper på flyet til Chicago for å spille turnering der. 


 • 23.08.2015 kl.09:32
  Punkterte lunge høres så sykt vondt ut.... :/

  Fint bilde av deg;) Ha en super dag!
  23.08.2015 kl.09:52
  SÅ kjekt å høre fra deg igjen :D håper du får en fin søndag, kjære deg <3


  Skriv en ny kommentar

  Design: Ina Anjuta
  Karoline Marie

  Hei. Jeg heter Karoline Marie, jeg kommer fra Bergen, men bor for tiden i Boston hvor jeg studerer Exercise & Health Science. Her kan du lese om min hverdag som student i store Boston.

  bloglovin

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  bilde
  hits